За нас


Повече за нас:

Артефино предлага композитни дървени профили за фасади, облицовки, настилки и други екстериорни и интериорни решения за търговски и жилищни обекти. Компанията предлага пълен инженеринг и решения на всички въпроси възникнали в процеса от проектирането до реализирането на Вашия проект.

Продуктите на Артефино са идеалната алтернатива на естествения дървен материал, но без недостатъците му – не се влияе от влага, вода, слънце, инсекти и практически не изисква поддръжка. Това прави продуктите Артефино идеални за всякакво приложение – фасади, настилки, паркови елементи, басейни и всякакви мокри помещения.

Продуктите Артефино са лесни за монтаж и позволяват да съчетаете хармонично цветове и материали от фасадата на сградата и външните настилки с елементи и акценти от интериора, като това няма да оскъпи продукта с допълнителни обработки. 

Ние работим
за Вашия
комфорт


Нашите продукти осигуряват водоустойчивост, огнеустойчивост, устойчивост на атмосферни влияния, лесна инсталация и много добри механични свойства. Също така имат широк спектър от приложения и са подходящи, както за интериорни, така и за екстериорни решения. Могат да бъдат приложени директно върху фасадата или да бъдат използвани като настилка на тераса, веранда, алея в градината, изграждане на площадки около басейни, кейове и различни видове конструкции, свързани с ландшафтната архитектура.Ние предлагаме доставка, монтаж и пълен инженеринг, за да Ви улесним в използването на продуктите.


Свържете се с нас