Интериорни решения


Възможностите за приложение на WPC продуктите в градини, паркове или задния двор на вашата къща са изключително много и разнообразни. Лесен монтаж и дълготраен цвят, който се запазва години наред без избледняване.


Декинг


От английски език се превежда като настилка, украса, платформа или така наречените подови покрития. Липсата на трески и стружки прави WPC ламелите предпочитани от обществения сектор и от семейства с малки деца. Внася елегантност и изтънченост във Вашия дом.


Огради


Подходящи са за всякакви атмосферни условия като са запазили вида и топлината на дървото, но не променят вида си с времето, не гният, не се боядисват и лакират, не се влияят от слънце и морска вода. Устойчивостта и здравината подобряват характеристиките на материала.


Перголи


Отговарят на всички Ваши изисквания за дизайн. Те могат да се изработят на големи размери и да се монтират върху всякаква готова конструкция. Украсете Вашия двор и посрещнете Вашите гости в уют. Перголите са един добър избор.


Парапети


Атрактивният дизайн на парапетите и изключителната им устойчивост ги правят предпочитано решение за обезопасяване на тераси. Модерният им вид придава стилен завършек на облика на сградите. Обезопасете Вашия двор или тераса.


Очакваме Вашите поръчки.


Свържете се с нас