Приложение

Композитното дърво
намира различни приложения:
Фасадни решения

Фасадни облицовки
Декоративни фасадни профили

Интериорни решения

Интериорни облицовки
Декоративни интериорни профили

Настилки

Огради и парапети

Перголи и градински елементиФасадни решения
Фасадни облицовки:


Системата на Артефино за декоративно стенно покритие на фасади позволява бърз монтаж и разнообразни решения, като съчетава красотата на естествената дървесина и издръжливостта на композитното дърво.

Декоративни фасадни профили:


Артефино предлага различни профили от композитно дърво, с които бихте могли да декорирате вашата фасада, да оформите сенчести кътчета на терасата или да замените щорите. С комбинация от различни профили Артефино може да саздадете оригинални премиум фасадни решения, с които Вашата сграда да се отличи от околните с уникалния си стил.
Интериорни решенияИнтериорни облицовки:


Системата на Артефино позволява монтаж както по стени така и по таван, което ги прави идеално решение за вашия интериор. Водоустойчивостта на продуктите Атрефино е перфектното решение за по нестандартни изпълнения, където естествената дървесина, не би издържала.Декоративни интериорни профили:


Също както фасадните декоративните интериорни профили Артефино намират широко приложение – 3D раздвижване на стени, предстенни обшивки с възможност за скрито осветление, решетъчни преградни стени за обособяване на различни кътове в големи помещения и т.н.
Настилки
Артефино предлага декинг за градини, тераси, плажове около басейни и т.н. Предимството на композитния декинг е безспорно – не изисква ежегодна поддръжка с масла, не измята във времето, не изменя цвета си, не се образуват пукнатини и e устойчив на инсекти. Различния профил на композитните дъски дава голямо разнообразие в избора на настилка , а системата за монтаж позволява както директен монтаж така и монтаж с дистанционери (двоен под).