Composite wood fences


Оградните профили и системи на Артефино също са изработени от композитно дърво, което ги прави издръжливи на климатичните промени.


Благодарение на предимствата на материала, те не изискват ежегодна поддръжка с масла, не се измятат във времето, не изменят съществено цвета си, не се образуват пукнатини в тях и са устойчиви на инсекти.


Предлагат се в Серия Класик и Серия Лукс в съответните за всяка серия цветове. Това позволява цветово съчетаване с останалите продукти на Артефино, като фасадни облицовки, декоративни профили, перголи и декинг настилки. В резултат получавате хармонични цветове на материалите в екстериора на вашия дом, комплекс от къщи или офисна сграда.

Оградни профили


С оградните профили от композитно дърво можем да изработим огради по ваш дизайн. Профилите позволяват, както хоризонтален, така и вертикален монтаж.


СЕРИЯ КЛАСИК

 

СЕРИЯ ЛУКС


 

 

 

Оградни системи


Оградните системи на Артефино съдържат пълен комплект крепежни елементи и самите оградни профили, необходими за изграждането на съответните типове огради. Крепежните елементи включват: стълбове, парапети, странично покритие, конзола за парапет, основа за стълб и капачка за стълб.

СЕРИЯ КЛАСИК

 

СЕРИЯ ЛУКС


 

 

СЕРИЯ ЛУКС

СЕРИЯ ЛУКС